Home Virtuele rondleidingen

Virtuele rondleidingen

Tijden veranderen aan sneltempo, ook in de vastgoedwereld. Sinds enkele jaren – zeker sinds de opkomst van het coronavirus – zien we dat er meer en meer interesse is in virtuele rondleidingen van panden. Benieuwd wat deze vorm van bezoeken inhoudt en hoe wij het aanpakken? Lees het hier.

Wat zijn virtuele rondleidingen?

Een virtuele rondleiding van een pand is een video waarin doorheen de woning wordt gewandeld van kamer naar kamer. Bij The Housing Company werken we met een compacte, mobiele camera dat zeer stabiel filmt aan hoge kwaliteit. Hiermee wandelen we doorheen onze panden van begin tot einde, met een kwalitatieve video als resultaat.

Deze video wordt vervolgens bewerkt met het logo van The Housing Company, muziek en vlotte overgangen voor een optimale kijkervaring. Hierna wordt de video toegevoegd aan de advertentie op onze website en in sommige gevallen gedeeld via onze sociale media.

Kopers en huurders die op zoek zijn naar een woning kunnen de virtuele rondleiding van een pand bekijken en beslissen of ze het graag fysiek gaan bezoeken.

Voordelen voor iedereen

Deze innovatieve manier van werken brengt heel wat voordelen met zich mee.
Voor kopers, huurders, maar ook de aanbieders en ons als vastgoedmakelaar.

Tijdbesparing

Geïnteresseerden weten op voorhand waar ze aan toe zijn. Hierdoor worden mensen die niet echt geïnteresseerd zijn eruit gefilterd en kunnen bezoeken op een efficiënte manier georganiseerd worden.

Kwalitatieve beelden

Tijdens een virtuele rondleiding wordt een pand vastgelegd in de vorm van kwalitatieve videobeelden. De video komt professioneel over en trekt wellicht meer bezoekers aan dan een pand met enkel foto’s.

Complete voorstelling

Door je pand voor te stellen in de vorm van een video krijg je de kans om alle aspecten van het pand in beeld te brengen. Zo ben je niet afhankelijk van statische foto’s die een eerder beperkt beeld geven.

Onze virtuele rondleidingen

We hebben intussen al van heel wat panden virtuele rondleidingen gecreëerd. Benieuwd naar hoe die eruit zien? We zetten er drie op een rijtje:

Verkoop of verhuur jouw pand

Heb jij een woning in de aanbieding en wil je deze op een efficiënte manier verkopen of verhuren, door middel van een virtuele rondleiding? Neem dan zeker contact op met ons om een samenwerking te bespreken.

Contacteer ons