Verhuren

Heb je geïnvesteerd in een huis, appartement of handelspand en wil je deze nu verhuren? Daar komt best wat bij kijken. Je kan dus best rekenen op een expert om je doorheen dit proces te begeleiden. Zo vermijd je discussies en problemen met je huurder of andere betrokken partijen.

Koppel met contract

Verhuur jouw pand met de juiste expertise

Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken we bij The Housing Company over een doorgronde kennis van de vastgoedmarkt. Aan de hand van deze expertise streven wij ernaar het verhuurproces van een pand zo goed mogelijk te laten verlopen.

Zo gaan wij op een efficiënte manier op zoek naar een huurder die matcht met jouw verwachtingen. Ontdek hieronder hoe we te werk gaan.

Onze aanpak

Doorheen de jaren hebben we hard gewerkt aan het op punt stellen van onze werkwijze. Deze ziet er zo uit:

1. Kennismaking met eigenaar

Tijdens een eerste afspraak bespreken we jouw verwachtingen en wensen voor de verhuur van jouw pand.

2. Opstellen van het dossier

We stellen een dossier samen van jouw pand en vragen de noodzakelijke documenten en attesten op bij verschillende instanties.

3. Publiceren van het pand

We maken foto’s en eventueel een virtuele rondleiding (video) van jouw pand en plaatsen deze op onze website en andere advertentiekanalen.

4. Inplannen van bezoeken

Op aanvraag nodigen we geïnteresseerden uit voor een rondleiding doorheen het pand.

5. Analyse kandidaat-huurder

Wanneer een potentiële huurder wordt gevonden, nemen we zijn financiële situatie even onder de loep.

6. Opstellen huurovereenkomst

De huurovereenkomst wordt opgesteld met de nodige expertise en efficiëntie. Deze wordt door zowel de eigenaar als de huurder ondertekend.

7. Ingaande plaatsbeschrijving

We organiseren een grondige plaatsbeschrijving waarbij foto’s worden getrokken die de staat van het pand vastleggen. Hetzelfde gebeurt aan het einde van de huurperiode.

8. Afronden van de verhuring

Wanneer het hele proces is doorlopen, worden de sleutels overhandigd aan de huurder.

9. Registraties

Na het afronden de verhuur, zorgen wij voor de registratie van de huurovereenkomst en de plaatsbeschrijving.

Klusjesman met riem

Verhuurbeheer: zorgeloos verhuren

Wil je als verhuurder een aantal taken uit handen geven? Wij nemen het verhuurbeheer met plezier van je over. Zo blijf jij gespaard van de meeste praktische regelingen en telefoontjes van je huurder.

Verhuur jouw pand met The Housing Company

Zou jij je huis, appartement of handelspand graag door ons laten verhuren? Laat het ons weten, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Contacteer ons
Quote icon

“Wij hebben al meerdere jaren een zeer goede samenwerking met The Housing Company voor de verhuring. Het team staat steeds paraat met raad en kennis voor zowel de verhuurder als de huurder. Bovendien beschikken ze over een grondige kennis van de wetgeving en ‘de feeling’ die nodig is voor het verhuren van panden.”

Demeulemeester, eigenaar te Brussel