Kopen

Het kopen van een woning of bouwgrond is niet iets dat je elke dag meemaakt. Wanneer je hier weinig ervaring mee hebt, is het fijn om te kunnen rekenen op een bekwame vastgoedmakelaar die je doorheen het hele proces begeleidt. Dat begrijpen wij maar al te goed.

Sleuteloverdracht huis kopen

Laat je begeleiden van A tot Z

Heb je beslist om te investeren in een woning of bouwgrond? Dan staat er een spannend avontuur op je te wachten. Een avontuur waar we jou bij The Housing Company graag in willen ondersteunen en begeleiden.

De afgelopen 31 jaar hebben we heel wat mensen kunnen blij maken met een nieuwe woning of bouwgrond. We beschikken dus over heel wat expertise om dit proces zo vlot en zorgeloos mogelijk te laten verlopen. Benieuwd hoe we te werk gaan? Ontdek het hieronder.

Onze aanpak

1. Eerste contact

Van zodra jij een interessant pand hebt gespot op onze website, neem je contact met ons op om een bezoek in te plannen.

2. Bezoek van het pand

Tijdens een bezoek aan het pand word je er, in geval van een woning, in rondgeleid. Ondertussen krijg je een eerlijke en gedetailleerde toelichting.

3. Onderhandelen van de prijs

Begin je al helemaal weg te dromen over je toekomst bij het zien van dit pand? Dan kan je een bod uitbrengen in de hoop dat de eigenaar hiermee akkoord gaat.

4. Opstellen van de verkoopovereenkomst

Van zodra de eigenaar jou als kandidaat-koper aanvaardt, wordt een verkoopovereenkomst (of compromis) opgesteld en ondertekend.

5. Ondertekenen van de akte

De volgende stap is dan een bezoek aan de notaris om de authentieke akte te ondertekenen. Proficiat, het pand is nu van jou!

6. Afronden van de aankoop

In deze laatste fase worden de laatste regelingen getroffen waarna jij (al dan niet meteen) toegang krijgt tot het pand.

Vind de woning of bouwgrond van je dromen

Op zoek naar een huis, appartement, studio of bouwgrond in de regio van Leuven of Brussel? Ontdek ons aanbod, wie weet zit jouw droomwoning of -bouwgrond er wel tussen!

Bekijk het aanbod