Huren

In de zoektocht naar een huurwoning gaat het niet enkel om budget en locatie. Je wil een woning huren waarin je je volledig thuis voelt, al is het maar voor een tijdje. Wij helpen je met het vinden van jouw nieuwe thuis.

Koppel kijkt uit raam

Vind jouw volgende thuis

In samenwerking met onze Immoview-collega’s, bieden we een groot aantal panden aan in verschillende regio’s over heel Brussel en Vlaanderen. Of je nu dicht bij je familie, vrienden of werk wil wonen, je vindt vast iets in de regio van jouw voorkeur.

Samen gaan we op zoek naar een huurwoning die aansluit bij jouw wensen. Van zodra we die gevonden hebben, zorgen we voor een vlot verloop van het verhuurproces zodat jij snel kan intrekken in je nieuwe stekje. Lees hieronder hoe we te werk gaan.

Onze aanpak

1. Eerste contact

Van zodra jij een interessant huis of appartement hebt gespot op onze website, neem je contact met ons op om een bezoek in te plannen.

2. Bezoek van het pand

Tijdens een bezoek aan het pand word je erin rondgeleid en krijg je een eerlijke en gedetailleerde toelichting.

3. Schriftelijke kandidatuurstelling

Zie je jezelf al helemaal wonen in het huis of appartement dat je bezocht? Dan kan je je kandidaat stellen door ons een mailtje te sturen.

4. Opstellen van huurovereenkomst

Van zodra je kandidatuur wordt geaccepteerd, wordt een huurovereenkomst opgesteld en door beide partijen ondertekend.

5. Ingaande plaatsbeschrijving

We organiseren een grondige plaatsbeschrijving waarbij foto’s worden getrokken die de staat van het pand vastleggen. Hetzelfde gebeurt aan het einde van de huurperiode.

6. Afronden van de huur

In deze fase worden de laatste regelingen getroffen met betrekking tot de overdracht van de utiliteitsmeters en de sleutels van de woning.

Vind jouw ideale huurwoning

Op zoek naar een huis, appartement of studio in de regio van Leuven of Brussel? Ontdek ons aanbod, wie weet zit jouw ideale huurwoning er wel tussen!

Bekijk het aanbod