Home Onze diensten

Onze diensten

Met maar liefst 31 jaar ervaring op de teller hebben we de nodige expertise in huis om de verkoop of verhuur van een pand optimaal te laten verlopen. Zelfs verhuurbeheer nemen we met plezier voor onze rekening. Ontdek hier al onze diensten.

Koppel tekent contract
Kopen

Op zoek naar jouw droomwoning? Of eerder een interessante investeringskans? Wij begeleiden je van begin tot einde in je zoektocht.

Sleuteloverdracht
Huren

Op zoek naar een aangename huurwoning dat binnen jouw budget past? Met een terras, een tuintje of een garage? Wij helpen je in je zoektocht.

Verkoop huis bespreken
Verkopen

We zorgen ervoor dat jouw pand potentiële kopers bereikt en dat het verkoopproces vlot en zorgeloos verloopt van begin tot einde.

Oudere man in overleg met jongevrouw
Verhuren

Je kan op ons rekenen om jouw pand te matchen met de juiste huurders. Wil je zorgeloos verhuren? Laat het verhuurbeheer gerust aan ons over.

Man werkt bureau
Verhuurbeheer

Verhuur jij een woning maar wil je ontzorgd worden van alle regelingen die hierbij komen kijken? Wij steken graag een handje toe.

Jouw betrouwbare vastgoedpartner sinds 1987

Al sinds 1987 kunnen onze klanten vertrouwen op onze vastgoeddiensten. In de meeste gevallen van verhuurbeheer wordt de samenwerking met The Housing Company zelfs van generatie op generatie overgedragen. Het zijn zo’n unieke relaties waar wij energie uit putten.

Elke dag opnieuw doen wij ons uiterste best om onze klanten met raad en daad bij te staan. Bereikbaarheid, efficiëntie en klantvriendelijkheid staan hierbij centraal. Of het nu gaat om de verkoop of de verhuur van een pand, wij zorgen voor een vlot verloop van zaken van A tot Z.

Momenteel hebben we appartementen, huizen en bouwgronden in de aanbieding in de brede regio’s van Brussel en Leuven. Toch staan we er ook voor open om panden te verkopen of verhuren in andere regio’s.

Door ons aandeel in het Immoview-uitwisselingssysteem worden onze diensten en ons aanbod versterkt door de samenwerking met andere vastgoedmakelaars in Vlaanderen. Dit vergroot de kans dat onze klanten snel zullen vinden waar ze naar op zoek zijn.

Vragen over onze diensten?

Heb je interesse in onze diensten, maar zit je nog met vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons.

Contacteer ons