JOUW VASTGOEDPARTNER SINDS 1987

The Housing Company B.V. is sinds 1987 aanwezig op de vastgoedmarkt.

Momenteel bieden wij te koop en te huur, villa’s, huizen, appartementen, nieuwbouw projecten, gronden, kantoren en handelspanden, in plaatsen zoals Brussel, Schaarbeek, Sint-Stevens-Woluwe, Sint-Lambrechts-Woluwe, Sint-Pieters-Woluwe, Koekelberg, Elsene, Etterbeek, Evere, Ukkel, Vilvoorde, Zaventem, Nossegem, Sterrebeek, Steenokkerzeel, Kraainem en Kortenberg; Leuven, Tervuren, Leefdaal, Vossem, Bertem, Overijse, Huldenberg, Ottenburg, Duisburg, Hoeilaart, Herent, Kessel-Lo, Winksele, Wijgmaal, Holsbeek, Heist-op-den-Berg, Tremelo, Baal, Tildonk, Kampenhout, Berg, Keerbergen, Haacht, Boortmeerbeek, Aarschot, Gelrode, Werchter, Langdorp, Rotselaar en Korbeek-Lo.

Wij garanderen onze klanten een volledige, kwalitatieve en snelle service, meerbepaald door onze klantvriendelijke houding en flexibele, professionele werkwijze. Onder het Immoview-label garanderen wij onze eigenaars en klanten toegang tot een efficiënt samenwerkingsverband van verschillende vastgoedmakelaars. Dit systeem leidt tot enthousiaste tevredenheid van onze klanten in verkoop of verhuur van hun woningen.

Al onze panden zijn steeds te zien op onze eigen, dagelijks aangepaste website en op verschillende commerciële vastgoed websites. Deze presentaties zijn steeds compleet met recente kleurenfoto's. Natuurlijk worden onze panden ook gepubliceerd via tactisch uitgekozen mediakanalen en in onze eigen publicaties.

Onze expertise

25 jaar vastgoed ervaring

30 jaar vastgoed ervaring

Hoe maak je best reclame voor jouw woning? Welke documenten moet je aanvragen? Hoe overtuig je bezoekers? En wat is jouw huis eigenlijk waard in de vastgoedmarkt? Wij beantwoorden al jouw vragen en helpen je op weg.

Verkoop en verhuur

Verkoop en verhuur

Wij zijn gespecialiseerd in verkoop, verhuur, beheer, schattingen, stedenbouwkundig advies, nieuwbouwprojecten en verkavelingen. Vertrouw op The Housing Company voor de verkoop of verhuur van jouw woning.

Immoview Makelaar

Immoview Vastgoedmakelaar-bemiddelaar

Immoview is een groep van regionaal sterke makelaars die onder één noemer naar buiten komen. Dit betekent meer zichtbaarheid, minder kosten en een groter aanbod.

Gericht op kwaliteit

Gericht op kwaliteit

Bij The Housing Company zijn kwaliteit, betrouwbaarheid en vriendelijkheid van uiterst belang. Of het nu gaat om de waardebepaling van jouw eigendom, het contact met mogelijke huurders of kopers, of het beheer van een huurwoning.

 • WAT DENKEN ONZE KLANTEN?

   "Door de uitstekende diensten van The Housing Company, werd onze woning op 17 kalenderdagen verkocht aan vraagprijs. Alle beloften aan ons gemaakt, werden volledig nagekomen. Wij zijn zeer tevreden met deze vlotte verkoop."

  Op de Beeck, eigenaar te Mechelen

 • WAT DENKEN ONZE KLANTEN?

  "Sedert meerdere jaren hebben wij een zeer goede samenwerking met 'The Housing Company' voor de verhuring. 
  Dit kantoor word professioneel geleid door iemand met een jarenlange ervaring dhr. Brouckaert.
  Hij en zijn team staan steeds ten dienst met hun raad en kennis voor zowel verhuurder als huurder.
  Zij beschikken over een zeer goede kennis van de wetgeving, en ook 'de feeling' die nodig is voor het verhuren van panden,....wat heel belangrijk is in deze sector.
  Kortom voor ons heeft dit kantoor alles in huis dat belangrijk is bij de verhuring".

  Demeulemeester, eigenaar te Brussel

Contacteer

Probeer een ander beeld