Je wil een eigendom kopen

De aankoop van een eigendom blijft een belangrijke beslissing in uw leven. Zorg er daarom ook voor dat je voldoende voorbereid bent. The Housing Company helpt jou hierbij.

Weet je wat je koopt? Hoe weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet?

* Kan je het huis later nog verbouwen?
* Betaal je nog btw op de aankoopprijs?
* Is de bodem niet verontreinigd?
* Wat zijn de totale aankoopkosten?
* Welke lasten rusten op jouw grond?
* ...

Koop met voorkennis

De The Housing Company-makelaar biedt zekerheid. Hij heeft het antwoord op al jouw vragen. Hij is jouw persoonlijk adviseur. Daarvoor is hij grondig opgeleid én gecertifieerd.

Je huis kopen met de hulp van een The Housing Company-makelaar is een investering die meteen rendeert. Want The Housing Company-makelaar zet zich helemaal voor jou in. Hij zoekt actief en gedreven met jou mee. Met het immoview-actieplan vind je snel jouw nieuwe thuis, ben je van al het nodige op de hoogte én houd je nog vrije tijd over.

En zoek met een makelaar die meedenkt...

  1. Het hele Immoview-netwerk zoekt met je mee. Ons unieke zoeksysteem bevat meer nuttige informatie over panden dan elk ander systeem.
  2. The Housing Company-makelaar wordt streng gecontroleerd door de BIV- en de INV-normen. Zo weet je wat je koopt, zonder addertjes onder het gras.

Wil je een eigendom aankopen?
En investeren met kennis van zaken?

Contacteer dan The Housing Company

Verkoop en verhuur aan de juiste prijs

Indien je jouw eigendom wenst te verkopen of te verhuren, komen wij op jouw verzoek ter plaatse om een indicatie te geven van de verkoop/verhuurwaarde. Aan de hand van een degelijke berekening (gebaseerd op tal van parameters en jarenlange ervaring) zorgen wij voor een professionele evaluatie van jouw eigendom in de vastgoedmarkt.

Contacteer

Probeer een ander beeld