The Housing Company, jouw partner in vastgoed

Wij zijn gespecialiseerd in verkoop, verhuur, verhuurbeheer, waardebepalingen, stedenbouwkundig advies, nieuwbouwprojecten en verkavelingen. Wij maken gebruik van een brede waaier aan publiciteitskanalen, zodat kopers en huurders snel de weg vinden naar jouw eigendom.

Meer weten over verkopen, verhuren, kopen, huren of beheer van jouw vastgoed?

Panden in de kijker

Appartement € 1.100

avenue-gnral-eisenhouwer-122-1030-schaarbeek

145 m2 1 3

Laatste nieuws

Heropstart activiteiten na corona-lockdown

Geschreven door op 08/05/2020

Hoelang staat een huis gemiddeld te koop?

Geschreven door Logic-immo op 17/10/2017

Onze expertise

25 jaar vastgoed ervaring

30 jaar vastgoed ervaring

Hoe maak je best reclame voor jouw woning? Welke documenten moet je aanvragen? Hoe overtuig je bezoekers? En wat is jouw huis eigenlijk waard in de vastgoedmarkt? Wij beantwoorden al jouw vragen en helpen je op weg.

Verkoop en verhuur

Verkoop en verhuur

Wij zijn gespecialiseerd in verkoop, verhuur, beheer, schattingen, stedenbouwkundig advies, nieuwbouwprojecten en verkavelingen. Vertrouw op The Housing Company voor de verkoop of verhuur van jouw woning.

Immoview Makelaar

Immoview Vastgoedmakelaar-bemiddelaar

Immoview is een groep van regionaal sterke makelaars die onder één noemer naar buiten komen. Dit betekent meer zichtbaarheid, minder kosten en een groter aanbod.

Gericht op kwaliteit

Gericht op kwaliteit

Bij The Housing Company zijn kwaliteit, betrouwbaarheid en vriendelijkheid van uiterst belang. Of het nu gaat om de waardebepaling van jouw eigendom, het contact met mogelijke huurders of kopers, of het beheer van een huurwoning.

Een gedreven makelaar

Bij The Housing Company (erkend vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 204759 België), vinden we het belangrijk dat je met een gerust gevoel op ons kan vertrouwen. Efficiëntie en bereikbaarheid zijn hierbij van hoge prioriteit. We zorgen ervoor dat onze samenwerking vlot verloopt, dat we zorgvuldig luisteren naar jouw wensen en altijd klaarstaan om jou te helpen. Al sinds 1987 zijn wij ons ervan bewust dat efficiënt en klantvriendelijk ondernemen van uiterst belang is. We streven er dan ook naar dit zo goed mogelijk te verwezenlijken. Bij The Housing Company zijn jouw wensen onze prioriteit.

Contacteer The Housing Company op 016 58 52 33 (Rotselaar) of 02 216 42 62 (Brussel) voor advies of voor een afspraak.

Contacteer

Probeer een ander beeld