App. in charmant huis

Hooidonck 3

2240 Zandhoven

België

625 €

te huur

Ref. 4026647

  • 1 slaapkamer(s)

  • 1 badkamer(s)

  • 75 m2 bewoonbare opp.

Interesse in dit pand?

Bel ons op 016 58 52 33

Omschrijving

Appartement in zeer charmante Kempense hoeve. Het gaat om een 1-slaapkamer appartement op de eerste verdieping. De hoeve is gelegen in een rustige zijstraat van de N14 (verbindingsweg Lier-Malle)en heeft een uistekende bereikbaarheid naar autosnelwegen, openbaar vervoer,... Wonen in een groen kader, in zeer gemoedelijke sfeer. Er zijn karaktervolle elementen in het appartement zelf: houten balken,... De totale bewoonbare oppervlakte bedraagt 75 m².

Het appartement omvat: 1 slaapkamer (+- 14m²), ruime woonkamer, opgedeeld in 2 (42 m²), keuken voorzien van kookvuur en dampkap, badkamer met douchecel en lavabo + aansluiting voor wasmachine, apart gastentoilet.

Er werd een nieuwe tapisplein gelegd in de woonkamer. De ramen zijn opnieuw vernist, de badkamer is recent vernieuwd. Het pand is voorzien van dubbele beglazing en isolatie in het dak.

Beschikbaar vanaf 1 juli 2020, mits de huurprijs van € 625. Hierin zit het privé-waterverbruik vervat. Elektriciteit en gas zijn via aparte meters, per woongelegenheid. Er is een privatieve garagebox beschikbaar, met aparte fietsenberging. Naast de woning is er een klein hoekje dat de huurder tevens privé mag gebruiken als terras.

Financiële aspecten

Algemene informatie

Beschikbaarheid

Terras

Garage

Parking

Badkamer(s)

Gemeubeld

Bewoonbare opp.

Kamer(s)

Buitenkant gebouw

Garage

Xy coordinaten

Y

X

Binnenkant gebouw

Toiletten

Woonkamer

Keuken

Ja/nee

Type

Oppervlakte (m²)

Slaapkamer 1

Badkamer(s)

Dubbele beglazing

Schrijnwerkerij

Verwarming

Type (ind/coll)

Type

Bereikbaarheid

Buurt

Type (ind/coll)

Type

Omgeving - autostrade

Interesse in dit pand? Bel ons op 016 58 52 33

Contacteer

Probeer een ander beeld