Home Nieuws

Nieuws

Er is veel beweging in de vastgoedmarkt. Wanneer je een pand gaat (ver)kopen of (ver)huren is het dus belangrijk om goed op de hoogte te blijven van alle richtlijnen en wetgevingen. Lees hier de laatste weetjes.

Oude zolderkamer Verkopen

Asbestattest verplicht bij verkoop woning vanaf 23 november 2022

Ga je binnenkort je woning verkopen? Zet een asbestattest dan mee op je checklist. Vanaf 23 november 2022 zal dit verplicht zijn voor elke verkoop van een pand gebouwd voor 2001. Ontdek hier meer over deze nieuwe wetgeving.

Lees artikel
Investeren in vastgoed Vastgoednieuws

Investeren in vastgoed: waarom is het zo interessant?

Staan je centen vast te roesten op je spaarrekening? Zonde! Laat je spaargeld iets opbrengen door te investeren in vastgoed. Ontdek in dit artikel welke voordelen deze investeringsvorm jou te bieden heeft, zowel nu als in de toekomst.

Lees artikel
Vrouw met pen en rekenmachine Kopen

Het is zover: de hervorming van de registratierechten in Vlaanderen

Enkele maanden geleden kon je er niet naast lezen in het nieuws: vanaf begin 2022 zullen de tarieven voor registratierechten wijzigen. Nu is het zover. In dit artikel vatten we nog eens kort samen wat deze hervorming zal inhouden.

Lees artikel
Interieur Verkopen

Zo maak jij jouw huis of appartement verkoopklaar

Ben jij van plan om jouw woning te verkopen? Om jouw kansen op een vlotte verkoop te vergroten, is het belangrijk om je woning zo goed mogelijk voor te bereiden op bezoekers of een fotograaf. Lees hier hoe je aan de slag gaat.

Lees artikel
Gloeiende lampen Wonen

6 tips om energie te besparen in huis

Je hebt het vast wel gehoord (of gemerkt): de prijzen voor aardgas en elektriciteit schieten de hoogte in. En dat zullen we voelen aan onze bankrekening … Zet dit jou ook aan het denken over hoe jij thuis energie zou kunnen besparen? Wij geven je enkele tips.

Lees artikel
Man in woning met handgel en masker THC nieuws

Heropstart activiteiten na corona-lockdown

De Nationale Veiligheidsraad laat ons toe om stilaan uit de lockdown te komen. Wij zijn blij te mogen aankondigen dat we vanaf maandag 11 mei 2020 onze activiteiten (incl. plaatsbezoeken) weer mogen opstarten.

Lees artikel