Home Aanbod Te bevragen-
Te koop

Te bevragen-

Te bevragen ,
Ref. 4275631

Omschrijving

INVESTERINGSPAND KEMPEN
Discrete verkoop

Het eigendom in kwestie is zeer centraal gelegen op toplocatie in de Kempen, in het centrum, midden van alle horeca, winkels, etc.
Vlotte omsluiting naar zowel E34 als E313.

Dit totale hernieuwbouwproject omvat een handelsruimte met kantoren, een loods en 3 appartementen. Dit alles vergund zoals voorgesteld op de plannen, welke overeenkomen met de huidige toestand. Dit alles in een zeer stijlvolle, landelijke en tijdloze omkadering.

Gelijkvloers (+/- 300M2)

– Omvat een handelsruimte, bureaus, personeelsruimte, twee sanitaire cellen en een stockage ruimte. – Unieke omkadering, zeer stijlvolle inrichting met enkel de hoogwaardigste materialen. Perfecte balans van renovatie/nieuwbouw.
– Vloerverwarming, camerasysteem, alarm, airco’s, professioneel lichtsysteem, muziekinstallatie,… allemaal bedienbaar via de smartphone of interface.

– Momenteel in gebruik door een succesvolle onderneming.Bij verkoop zou er een vast contract worden afgesloten voor 3 tot 5 jaar (minimum) om dit verder te huren aan €3.000/maand.

Loods (+/- 400M2)

– Volledig vernieuwde/gerenoveerde loods. Nieuw dak, gepolierde beton, 380v aanwezig, magazijnstellingen, nieuwe LED verlichting, automatische poort van 4m hoogte, voorzien van loskade voor handelsruimte, camerabeveiliging, aparte ingang met apart alarmklavier, extra aparte werkplaats, wateraansluiting met GEKA koppelingen, waterkolken.
– Grenzend aan twee straten en dus mogelijk om nog een extra inrit te maken langs achterkant van het gebouw.

Het potentieel en mogelijkheden van bovengenoemde (gelijkvloers en loods) zijn onbeperkt. Quasi alles is hier mogelijk.

Verhuurde appartementen:

Alle 3 appartementen hebben een gelijke hoogwaardige, duurzame afwerking:
– Dubbele beglazing in 3 kamerprofiel schrijnwerk. Termisch en akoestisch onderbroken. – Nieuwe maatkeukens met toestellen
– APP 1 en 2: CV + ketel. App 3: Warmtepomp, vloerverwarming + airco’s.

Geen syndicus, geen gemeenschappelijke kosten. 

Het volledige eigendom voldoet aan de hernieuwbouw-norm op alle gebieden. Alles van isolatie, energie, technieken, … etc is dan ook nieuw. Alles terug te vinden in het volledige PID.

Voor meer info, foto’s en plannen kan u ons steeds contacteren.

Financiële aspecten

Algemene informatie
Overleg met de eigenaar
Uitstekend
Buitenkant gebouw
Binnenkant gebouw
Terrein en/of omgeving

Interesse in dit pand? Bel ons op 016 58 52 33

Stuur een e-mail Ontvang updates
Neem contact op
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.