The Housing Company, jouw partner in vastgoed

Je kan bij ons terecht voor het kopen, verkopen, huren of verhuren van vastgoed. Daarnaast specialiseren we ook in verhuurbeheer, waardebepalingen, enzovoort.

Uitgelichte panden

Benieuwd naar welke panden recent aan ons aanbod werden toegevoegd? Ontdek ze hier.

Te huur
Virtuele rondleiding

Chemin des Deux Maisons-61

Chemin des Deux Maisons 61, 1200 WOLUWE-SAINT-LAMBERT € 795
63 m2
1
1
Te huur

avenue Général Eisenhouwer-122

avenue Général Eisenhouwer 122, 1030 SCHAARBEEK € 995
117 m2
2
1
Optie te koop

av des Canaris-44

av des Canaris 44, 1160 Bruxelles € 285.000
117 m2
3
1
Verhuurd

rue Docteur Ellie Lambotte-227

rue Docteur Ellie Lambotte 227, 1030 Schaarbeek € 850
117 m2
2
1
Verhuurd

av des Canaris-44

av des Canaris 44, 1160 Bruxelles € 1.050
117 m2
3
1
Verhuurd

rue Godecharle-10

rue Godecharle 10, 1050 IXELLES € 880
60 m2
1
1

Onze expertise

32 jaar vastgoedervaring

Hoe maak je best reclame voor jouw eigendom? Welke documenten moet je aanvragen? Hoe overtuig je bezoekers? En wat is jouw huis eigenlijk waard? Wij beantwoorden jouw vragen en helpen je op weg.

Verkoop en verhuur

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop, verhuur, beheer en waardebepalingen van woningen. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij heel goed hoe we de verkoop of verhuur van jouw eigendom best aanpakken.

Focus op kwaliteit

We hechten veel belang aan kwaliteit, betrouwbaarheid en vriendelijkheid. Of het nu gaat om de waardebepaling van jouw eigendom, het contact met huurders of kopers, of het beheer van jouw huurwoning.

Immoview-lid

Immoview is een groep van regionaal sterke immobiliënkantoren die onder een noemer naar buiten komen. Dit betekent meer zichtbaarheid, minder kosten en een groter aanbod.

Laatste nieuws

Er is veel beweging in de vastgoedmarkt. Het is dus belangrijk om goed op de hoogte blijven van wat er leeft. Lees hier de laatste weetjes.

Interieur
Verkopen

Zo maak jij jouw huis of appartement verkoopklaar

Ben jij van plan om jouw woning te verkopen? Dan wil je uiteraard dat deze snel en aan een scherpe prijs verkocht wordt. Om jouw kansen op een vlotte verkoop te vergroten, is het belangrijk om je woning zo goed mogelijk voor te bereiden op bezoekers of een fotograaf. Lees hier hoe je aan de slag gaat.

Lees artikel
Gloeiende lampen
Wonen

6 tips om energie te besparen in huis

Je hebt het vast wel gehoord (of gemerkt): de prijzen voor aardgas en elektriciteit schieten de hoogte in. En dat zullen we voelen aan onze bankrekening … Zet dit jou ook aan het denken over hoe jij thuis energie zou kunnen besparen? Wij geven je enkele tips.

Lees artikel
Man in woning met handgel en masker
THC nieuws

Heropstart activiteiten na corona-lockdown

De Nationale Veiligheidsraad laat ons toe om stilaan uit de lockdown te komen. Wij zijn blij te mogen aankondigen dat we vanaf maandag 11 mei 2020 onze activiteiten (incl. plaatsbezoeken) weer mogen opstarten.

Lees artikel

Een vastgoedmakelaar-bemiddelaar waar je op kan rekenen

Bij The Housing Company vinden we het belangrijk dat je met een gerust gevoel op ons kan betrouwen. Efficiëntie en bereikbaarheid zijn hierbij van hoge prioriteit. We zorgen ervoor dat onze samenwerking vlot verloopt, dat we zorgvuldig luisteren naar jouw wensen en altijd klaarstaan om je te helpen.

Al sinds 1987 zijn wij ons ervan bewust dat efficiënt en klantvriendelijk ondernemen van uiterst belang is. We streven er dan ook naar dit zo goed mogelijk te verwezenlijken.

Wil je meer weten of graag persoonlijk advies ontvangen over jouw eigendom? Neem contact met ons op voor een afspraak.

Contacteer ons