The Housing Company, jouw partner in vastgoed

Je kan bij ons terecht voor het kopen, verkopen, huren of verhuren van vastgoed. Daarnaast specialiseren we ook in verhuurbeheer, waardebepalingen, enzovoort.

Uitgelichte panden

Benieuwd naar welke panden recent aan ons aanbod werden toegevoegd? Ontdek ze hier.

Te koop

Diestsesteenweg-350

Diestsesteenweg 350, 3202 Aarschot Rillaar € 175.000
107 m2
2
1
Verhuurd

rue Godecharle-10

rue Godecharle 10, 1050 IXELLES € 880
60 m2
1
1
Verhuurd

avenue Général Eisenhouwer-122

avenue Général Eisenhouwer 122, 1030 SCHAARBEEK € 1.175
147 m2
3
1
Verkocht

av de la Couronne-128

av de la Couronne 128, 1050 Ixelles € 138.000
44 m2
1
1
Verkocht
Virtuele rondleiding

Auguste Reyerslaan-4

Auguste Reyerslaan 4, 1030 Schaarbeek € 248.000
109 m2
3
2
Verhuurd
Virtuele rondleiding

avenue Général Eisenhouwer-122

avenue Général Eisenhouwer 122, 1030 SCHAARBEEK € 1.275
145 m2
3
1

Efficiënt verkopen of verhuren: virtuele rondleidingen

Bij The Housing Company halen we alles uit de kast om de panden van onze klanten op een goede manier in de markt te zetten. Ook op technologisch vlak.

Dat doen we onder andere door virtuele rondleidingen te creëren van de woningen die we verkopen en verhuren. Benieuwd wat deze inhouden en waarom ze voor jou een meerwaarde vormen? Ontdek het nu!

Meer over virtuele rondleidingen

Onze expertise

32 jaar vastgoedervaring

Hoe maak je best reclame voor jouw eigendom? Welke documenten moet je aanvragen? Hoe overtuig je bezoekers? En wat is jouw huis eigenlijk waard? Wij beantwoorden jouw vragen en helpen je op weg.

Verkoop en verhuur

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop, verhuur, beheer en waardebepalingen van woningen. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij heel goed hoe we de verkoop of verhuur van jouw eigendom best aanpakken.

Focus op kwaliteit

We hechten veel belang aan kwaliteit, betrouwbaarheid en vriendelijkheid. Of het nu gaat om de waardebepaling van jouw eigendom, het contact met huurders of kopers, of het beheer van jouw huurwoning.

Immoview-lid

Immoview is een groep van regionaal sterke immobiliënkantoren die onder een noemer naar buiten komen. Dit betekent meer zichtbaarheid, minder kosten en een groter aanbod.

Laatste nieuws

Er is veel beweging in de vastgoedmarkt. Het is dus belangrijk om goed op de hoogte blijven van wat er leeft. Lees hier de laatste weetjes.

Oude zolderkamer
Verkopen

Asbestattest verplicht bij verkoop woning vanaf 23 november 2022

Ga je binnenkort je woning verkopen? Zet een asbestattest dan mee op je checklist. Vanaf 23 november 2022 zal dit verplicht zijn voor elke verkoop van een pand gebouwd voor 2001. Ontdek hier meer over deze nieuwe wetgeving.

Lees artikel
Investeren in vastgoed
Vastgoednieuws

Investeren in vastgoed: waarom is het zo interessant?

Staan je centen vast te roesten op je spaarrekening? Zonde! Laat je spaargeld iets opbrengen door te investeren in vastgoed. Ontdek in dit artikel welke voordelen deze investeringsvorm jou te bieden heeft, zowel nu als in de toekomst.

Lees artikel
Vrouw met pen en rekenmachine
Kopen

Het is zover: de hervorming van de registratierechten in Vlaanderen

Enkele maanden geleden kon je er niet naast lezen in het nieuws: vanaf begin 2022 zullen de tarieven voor registratierechten wijzigen. Nu is het zover. In dit artikel vatten we nog eens kort samen wat deze hervorming zal inhouden.

Lees artikel

Een vastgoedmakelaar-bemiddelaar waar je op kan rekenen

Bij The Housing Company vinden we het belangrijk dat je met een gerust gevoel op ons kan betrouwen. Efficiëntie en bereikbaarheid zijn hierbij van hoge prioriteit. We zorgen ervoor dat onze samenwerking vlot verloopt, dat we zorgvuldig luisteren naar jouw wensen en altijd klaarstaan om je te helpen.

Al sinds 1987 zijn wij ons ervan bewust dat efficiënt en klantvriendelijk ondernemen van uiterst belang is. We streven er dan ook naar dit zo goed mogelijk te verwezenlijken.

Wil je meer weten of graag persoonlijk advies ontvangen over jouw eigendom? Neem contact met ons op voor een afspraak.

Contacteer ons